13 mei 2024 Gebruikers online: 40
Agenda
Active creations

Mooie en gevarieerde avond met Sluziger koor ‘Mixed’

Geplaatst op: 16 februari 2024

foto: Jan van Kleef

De Sluziger zang- en muziekgroep Mixed verzorgde op donderdagavond 15 februari een mooi optreden in Woonzorgcentrum De Schans. Een enthousiast koor met prima zangers van lokale bodem, dat onder leiding staat van dirigent Ina Lok.

Het wordt muzikaal begeleid door Annelies Schoonewelle, piano/toetsen en Jan Mondria, gitaar, slagwerk Edward de Wit en Jacco Prikken, zang en geluid. Het koor zong individueel en gezamenlijk prachtige gospels. Het werd een mooi gevarieerd programma, dat inspirerend en met geestdrift werd gezongen.

Ook vrienden en bekenden van het Sluziger koor kwamen naar de Schans. De recreatiezaal was goed gevuld door de aanwezige belangstellenden.  Zij genoten zichtbaar van het optreden, dat rond negen uur werd afgesloten met het mooie lied  ‘Zeilen op de wind’, met Ben Prikken als solist.

Voorzitter Barend Vinke van de Stichting De Nieuwe Schans sloot de avond af en bedankte Mixed voor een fijn optreden. Het eerstvolgende optreden in De Schans is op donderdagavond 29 februari a.s. Dan komen De Toutenburgher muzikanten uit Vollenhove voor een optreden, dat om half acht begint. Bewoners en senioren uit Zwartsluis zijn van harte welkom.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice