16 april 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Vayèn Meekhof aan de start bij landelijke zwemfinales

Geplaatst op: 26 februari 2024

(Ingezonden) Op zaterdag en zondag 24 en 25 februari werden de Speedo Minioren Jaargangfinales gezwommen in Leiden. Bij deze wedstrijd mogen de 24 snelste zwemmers per afstand en per leeftijdscategorie van Nederland zwemmen.

Voor ZVZ mocht Vayèn Meekhof op zaterdag starten op de 100 meter vrije slag. Zij heeft zich als snelste meisje van 2015 geplaatst in de leeftijdscategorie 2014 – 2015.  De wedstrijd was een belevenis op zich. Vayèn heeft geen PR gezwommen, maar heeft zich in het sterke deelnemersveld goed staande weten te houden. Ilse Buit stond voor de rubriek 100 meter schoolslag als eerste reserve in de leeftijdscategorie 2014 – 2015. Jammer genoeg is ze niet opgeroepen om aan de start te verschijnen. Beide meiden hebben het ver weten te schoppen en daar mogen ze trots op zijn.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice