16 april 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

Donderdag schrikkeldagactie bij Banketbakkerij Ekkelenkamp

Geplaatst op: 26 februari 2024

(Adv.) Eens in de vier jaar maken we het mee: schrikkeldag! Banketbakkerij Ekkelenkamp grijpt deze schaarse dag aan om jou een schaars product te bieden. Het gaat om een gebakje dat geen deel meer uitmaakt van het assortiment, maar waar in de winkel aan de Kerkstraat 1 in Zwartsluis nog regelmatig naar gevraagd wordt: het karamel-noot gebakje.

Op donderdag 29 februari laten Roy en Anita Ekkelenkamp deze overheerlijke lekkernij eenmalig terugkeren van weggeweest. Vond jij het karamel-noot gebakje ook altijd om te smullen? Kom dan komende donderdag naar dé banketbakkerij van Zwartsluis en omstreken en geniet na jaren afwezigheid weer eens van deze ambachtelijke traktatie.

Ook jij zult royaal genieten van dit karamel-noot gebakje; een lust voor het oog, sensatie voor de neus en streling voor de tong!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice