22 juni 2024 Gebruikers online: 41
Agenda
Active creations

ZvZ spekt clubkas met koekverkoop

Geplaatst op: 18 maart 2024

In de week van 18 tot en met 22 maart komen de zwemmers van ZVZ in Zwartsluis langs de deuren met heerlijke muffins in verschillende smaken. Met de aankoop van de koeken steunt u de zwemvereniging. De vereniging groeit weer in ledenaantal. Na de corona jaren zitten de aanmeldingen weer in de lift en we hebben afgelopen jaar ook weer verschillende jeugd en volwassenen mogen verwelkomen.

De opbrengst van de koekactie komt ten goede aan trainingsmaterialen en het bekostigen van regiotrainingen die extern georganiseerd worden. Geniet bij uw kopje koffie of thee van een heerlijke muffin, waarbij u ook de zwemvereniging ondersteunt. De muffin wordt daardoor nog lekkerder van smaak.

Wilt u met het bedrijf koeken afnemen? Neem contact met ons op via info@zvzwartsluis.nl en vanaf 50 pakken koeken komen we ze bij u op het bedrijf afleveren.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice