22 juni 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

Active Creations laat je merk bloeien als het voorjaar!

Geplaatst op: 26 maart 2024

(Adv.) Warme zonnestralen, ontluikende knoppen en kwetterende vogels. Het voorjaar is begonnen: dé tijd voor de natuur om tot wasdom te komen! Zorgen de kenmerken van het voorjaar voor inspiratie bij jou als ondernemer? Dan helpt Active Creations je graag om jouw merk net zo te laten groeien en bloeien als de natuur. Hoe?

Je oogst wat je zaait

Een sterk merk kan alleen op een gezonde voedingsbodem groeien. “Die verzorgen we graag voor jou als ondernemer”, vertelt tekstschrijver Bas Wilberink. “Hoe? Met het (her)ontdekken van jouw merkidentiteit. In een identiteitssessie doorlopen we zes oefeningen met je. Daarin gaan we dieper in op de vragen waarom, wat en hoe? Ook jouw kernwaarden, doelgroepen, concurrentie en toekomstbeeld komen aan bod. Op basis van deze inspirerende sessie brengen we jouw merkidentiteit tekstueel (merkverhaal) onder woorden en visueel (logo & huisstijl) in beeld. Zo is jouw voedingsbodem voor merkgroei klaar. Je kunt oogsten wat je hebt gezaaid.”

Alles wat je aandacht geeft, groeit

Met jouw merkidentiteit als voedingsbodem, laten we je merk tot bloei komen, vult projectmanager Mirjam Nijboer aan. “Dat doen we door jouw merk met de juiste, creatieve on- en offline middelen een plekje in het hoofd en hart van jouw klanten en medewerkers te bezorgen. Van website tot nieuwsbrief en van brochure tot fotografie. Jij kunt het zo gek niet bedenken, maar wij wel! Zo ontwikkelt zich vanuit een vruchtbare voedingsbodem een sterk(er) merk. Want ook hier geldt: alles wat je aandacht geeft, groeit.”

Gras groeit niet sneller als je eraan trekt!

“De creatieve on- en offlinemiddelen die we voor jouw merkgroei ontwikkelen, bedenken we niet zomaar”, stelt online designer Jill Haxe-Martowirono. “We brengen in kaart waar en wanneer jouw doelgroep met je merk in aanraking komt. Dat inzicht biedt volop groeikansen! Die gaan we benutten door een marketingcommunicatie-strategie. Een plan waarin we laten zien welke marketing- en communicatiemiddelen jij nodig hebt voor merkgroei. Heb vertrouwen en geduld. Merkgroei is een kwestie van de lange adem. Zie het als gras. Dat groeit ook niet sneller als je eraan trekt.”

Kom in contact

Ben jij ondernemer en wil jij in deze voorjaarstijd van bloei ook jouw merk laten groeien? Kijk dan voor meer informatie of inspiratie op de website van Active Creations. Of kom in contact om eens vrijblijvend om de tafel te gaan over de mogelijkheden. Mail naar info@activecreations.nl of bel met 038 – 386 93 67.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice