21 mei 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Openingsmeeting bij Van Kesteren met vele sportieve en klassieke Renaults

Geplaatst op: 28 maart 2024

(Adv.) Bij Renault Van Kesteren in Kampen vindt zondag 7 april vanaf 13.00 uur de Openingsmeeting 2024 plaats. Het autobedrijf houdt dit bijzondere event met Alpine Renault Club Nederland, Club Renault Sportives, Renault Tuning Club en Club d’Anciennes Renault des Pays Bas.

Deze dag staat volledig in het teken van honderden sportieve en klassieke Renaults. “Maar dit jaar hebben we een extra kers op de taart”, vertelt Wimfried van Kesteren. “De nieuwe Renault Scenic is Auto van het jaar 2024 en dit is de 7e keer dat een Renault ‘Auto van het jaar’ is geworden. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee en ook erg trots op. Om dit te vieren brengen we de historie van de ‘Auto van het jaar’ naar onze showroom in Kampen,  van de Renault 16 uit 1966 tot aan de nieuwe Scenic in 2024.

Overige historische Renault modellen

Naast diverse Alpines en vele Renault Sport (RS) modellen zijn er ook veel klassieke Renaults te zien. Denk dus bijvoorbeeld aan de Renault Avantime, de Clio V6, de allereerste Twingo en de allereerste iconische Renault Scenic uit 1996. Maar ook de Renault 4CV is te zien; de eerste nieuwe Renault na de Tweede Wereldoorlog.

Honderden bezoekers

Dit Renault-festival wordt jaarlijks georganiseerd door alle samenwerkende Renault Clubs en Van Kesteren Kampen. Het evenement geldt als de opening van het clubseizoen, geniet landelijke bekendheid, kan jaarlijks rekenen op vele honderden bezoekers en is vrij toegankelijk voor iedereen. Van Kesteren is gevestigd aan de Kilbystraat 4 in Kampen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice