2 mei 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Kom gratis tossen bij tennisvereniging LTV

Geplaatst op: 29 maart 2024

Het tennisseizoen is weer begonnen in Zwartsluis. De banen liggen er weer mooi bij dus een goede reden om te starten met de tossavonden. Bij het tossen worden koppels gevormd die tegen elkaar een dubbelspel spelen. Na een half uur wisselen de koppels zodat je met en tegen verschillende mensen korte tennispartijen speelt.

Heb je geen tenniservaring, geen racket en weet je niet of het iets voor jou is? Op maandag 8, 15, 22 en 29 april kun je ontdekken of de sport iets voor je is. Je kunt vanaf 19.30 uur gratis deelnemen aan de tossavonden. Tennisrackets zijn aanwezig en tijdens de avond krijg je tips en trucs om het spel te leren.

Mocht je de smaak te pakken krijgen dan kun je voor slechts €125,- per jaar lid worden van de vereniging en kun je onbeperkt tennissen op het sportpark aan de Singellanden. Voor het aanleren of verbeteren van de techniek is het mogelijk om tennisles te volgen bij tennisschool Tieland.

Wil je meer informatie over LTVZwartsluis, ga dan naar www.ltv-zwartsluis.nl of stuur een mail naar info.ltvzwartsluis@gmail.com

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice