2 mei 2024 Gebruikers online: 40
Agenda
Active creations

Edelzanger huldigt jubilarissen

Geplaatst op: 11 april 2024

Voorzitter Gert Mooiweer samen met Vinke (midden) en De Rijke.

(Ingezonden) Op vrijdagavond 5 april zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering de prijzen uitgereikt van de vogeltentoonstelling van 2023. De jubilarissen voor 25 en 50 jaar lidmaatschap van vogelvereniging De Edelzanger te Zwartsluis zijn de heer J. de Rijke (25 jaar) en de heer J. Vinke (50 jaar). Beide heren van harte gefeliciteerd.

De leden van vv De Edelzanger te Zwartsluis zijn op dit moment alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de aankomende T.T. eind november 2024. De Edelzanger is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers (N.B.v.V.) onder nummer Z12.

Wat houdt het lidmaatschap van ‘vv De Edelzanger in Zwartsluis’ in?

Als u lid bent van onze vereniging, bent u ook meteen lid van de Nederlandse Bond. Iedere maand ontvangt u dan een uitgave van het kleurrijke vogelblad ‘Onze Vogels’. Het is een van de mooiste en meest informatieve vogelbladen ter wereld, met prachtige kleurenfoto’s, richtlijnen, kweekinformatie, bijzondere informatie en natuurlijk veel vogelsoorten die worden toegelicht.

Eén keer per jaar organiseert de vereniging haar jaarlijkse show in het clubgebouw. De vogels worden dan gekeurd volgens de voorgeschreven standaardeisen. De mooiste vogel wordt Algemeen Kampioen van de show. Verder kunt u via de vereniging ringen bestellen met uw eigen kweeknummer. Ook organiseert de vogelvereniging in samenwerking met verenigingen in de omgeving een aantal keer per jaar activiteiten, zoals een tafelkeuring, kwekersavond of lezing door een keurmeester of deskundige kweker. Van september tot en met mei komen we iedere eerste zaterdagochtend van de maand als leden van de vereniging bijeen in het clubgebouw. Tijdens een kopje koffie of thee worden kweekervaringen gedeeld, wordt er gesproken over vogels en wordt informatie uitgewisseld. Iedereen is welkom, de koffie staat klaar!

Heeft u vogels of lijkt het u leuk om te beginnen met vogels in een buitenvolière? Word dan nu lid.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Spreek, bel of mail gerust naar iemand van het bestuur. Wij staan u graag te woord.

We hopen u graag een keer te mogen verwelkomen op een van onze ontmoetingsmorgens of onze jaarlijkse tentoonstelling in week 48.

Ons clubgebouw bevindt zich op het volgende adres: De Edelzanger, Buitenkwartier 35a, 8064 AC te Zwartsluis.

Interesse of lid worden? Ledenadministratie: M. Withaar: E-mail: Withaarm@home.nl Tel: 06-57989175. Of volg ons op V.V. de Edelzanger Zwartsluis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice