22 juni 2024 Gebruikers online: 45
Agenda
Active creations

Marcel Huisman 40 jaar in dienst bij Interfloor

Geplaatst op: 16 april 2024

Op 16 april 1984 kwam Marcel Huisman vanuit militaire dienstplicht in dienst bij Interfloor tapijt en vinyl te Zwartsluis als medewerker verkoop binnendienst. Marcel werd vandaag alvast gefeliciteerd vooruitlopend op een bedrijfsfeest begin oktober waar dit jaar 6 jubilarissen worden bedankt en in het zonnetje worden gezet (4 x 25 jaar dienstverband en 1 keer 40 jaar dienstverband en 1 pensionering).

Namens het hele team bedankte directeur Lens Nekeman de jubilaris en memoreerde de fijne samenwerking en de jarenlange correcte en zorgvuldige behandeling van alle klanten en hun orders. Zijn opgebouwde productkennis en praktisch denken in het belang van de klant zijn een waardevolle factor binnen Interfloor.

Marcel kwam in dienst na zijn militaire dienstplicht en memoreerde nog dat er destijds 100 sollicitatiebrieven waren binnengekomen. Namens het bedrijf ontving Marcel een aantal enveloppen met inhoud en een prachtig boeket.

Het bedrijf was versierd met oude foto’s van Marcel door de jaren heen, en uiteraard een spandoek aan de gevel van het magazijn met de tekst : “Tapijt zit Marcel in hart en nieren, tijd om 40 jaar Interfloor te 4en”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice