22 juni 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Voeg meer ruimte en daardoor waarde toe aan je woning

Geplaatst op: 29 april 2024

(Adv.) Door de hoge woningnood is het van extra van belang dat de woningen die in de verkoop gaan zo optimaal mogelijk te benutten zijn. Een puberzoon die langer blijft wonen, of een goede vriend of vriendin die even onderdak zoekt. Heb jij een woning die je wil gaan verkopen? Of het nou binnenkort of op de lange termijn is, het is handig om nu al bezig te zijn met de voorbereidingen. Denk dan aan het optimaliseren en verbeteren van de woonruimte om extra waarde toe te voegen voor de verkoop. Ga aan de slag, ga dat velux dakraam vervangen, die aanbouw aan de keuken afmaken en die plinten afwerken

Meer woonruimte door een dakraam

Het plaatsen van een dakraam biedt ontzettend veel voordelen. De zolder of een andere verdieping krijgt niet alleen extra woonruimte door het oppervlakte wat ineens beschikbaar is. De gehele ruimte krijgt ineens veel meer licht binnen, wat een veel aangenamere leefomgeving creƫert. Bovendien is een dakraam ook vaak een esthetische toevoeging die ervoor zorgt dat de gehele uitstraling van je woning een upgrade krijgt. Bekijk zeker ook de mogelijkheden om je bestaande dakramen te vervangen voor een grotere maat met betere kwaliteit materiaal en glas.

Een aanbouw

Een andere manier van extra woonruimte is natuurlijk het bouwen van een aanbouw. Dit kan aanzienlijk bijdragen aan een groter oppervlak van je huis. Een extra slaapkamer, grotere benedenverdieping of kinderspeelkamer. Het zijn manieren om de waardestijging te zien resulteren in 60% tot 100% van de verbouwingskosten. De moeite waard om met een aannemer in gesprek te gaan en de mogelijkheden te bespreken. Denk hierbij aan het soort materiaal, de isolatie en de soort fundering. Bereid je goed voor en overweeg te onderzoeken of dit een manier is om jullie huis in de toekomst met meerwaarde te verkopen.

Open keuken

Een laatste fijne investering is het omtoveren van je gesloten keuken tot een open keuken. Dit zorgt voor een heerlijke ruimte waar je met je gezin, familie en vrienden tijd kan spenderen. De open keuken heeft de afgelopen jaren een enorme populariteit gewonnen. Veel oude woningen hebben nog een gesloten aparte keuken. Zo werden deze woningen destijds veelal opgeleverd. Vandaag de dag is het veel fijner een open keuken te hebben. Het valt beter in de smaak waardoor de waarde van je woning stijgt. Let bij het kiezen van een keuken op bepaalde aspecten die goed werken bij de waardetoevoeging. Zoals een kookeiland, neutrale kleuren en verfijnde technologieƫn zoals een quooker en een ingebouwde magnetron.

Gepubliceerd door advertentie afdeling
Aquaservice