22 juni 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Weer plek bij trimsalon For your Doodle vanwege ruimere openingstijden

Geplaatst op: 9 mei 2024

(Adv.) Trimsalon For your Doodle in Genemuiden heeft weer ruimte voor nieuwe labradoodles en aanverwante kruisingen. Eigenaresse Janneke Last kondigt namelijk aan dat de salon voortaan 5 dagen per week open is per 1 juli.

Per 1 juli kunnen klanten afspraken maken op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag is de trimsalon ’s ochtends geopend voor afspraken. Wie overdag werkt, is ’s avonds welkom.

Bij For your Doodle worden labradoodles en aanverwante kruisingen behandeld. “Ik heb er veel plezier in. Daarom heb ik mijn baan opgezegd om zodoende 5 dagen per week in de trimsalon te kunnen werken”, vertelt ze.

Dat het zo druk is, is geen verrassing meer volgens Last: “De labradoodle is tegenwoordig een heel populair ras vanwege het zachte karakter. En ze haren niet tot nauwelijks.” Zelf vind ze het belangrijk dat het geen lopende band werk wordt: “Je merkt dat er een band ontstaat als je de tijd neemt.”

Wie een afspraak wil inplannen, kan dat doen door te appen naar 06 1999 3913. Zie ook de site.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice