22 juni 2024 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

Podiumplaats en clubrecord voor Féline Sam en Rick Smelt

Geplaatst op: 13 mei 2024

Zaterdag 11 mei werden de Regionale Lange Afstanden Kampioenschappen gezwommen. Dit zijn kampioenschappen waar de snelste zwemmers van zowel Overijssel als van Gelderland aan kunnen deelnemen en kunnen starten op de 800m vrij slag en of op de 1500m vrije slag.

De wedstrijd werd gezwommen in een 50m bad en wel in het Twentebad in Hengelo. Voor ZVZ deden Féline Sam en Rick Smelt hieraan mee. Féline zwom op de 800m naar een bronzen medaille in de leeftijdscategorie Jeugd 1 en 2 en naar een clubrecord 17 jaar voor meisjes. Rick startte op de 800m vrije slag en op de 1500m vrije slag eveneens in de leeftijdscategorie Jeugd 1 en 2. Beide races bouwde hij mooi op en op de 800m zwom ook Rick naar een clubrecord 18 jaar voor jongens.

Veel kampioenschappen in aantocht

De komende weken staan voor ZVZ in het teken van de Overijsselse Kampioenschappen. Eerst worden de Overijsselse A-kampioenschappen gezwommen, daarna de Overijssels B-kampioenschappen en de Overijsselse Minioren Finales. Een drukke tijd waar de zwemmers veel zin in hebben en hard voor aan het trainen zijn.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice