22 juni 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

‘Theater van de Droom’ in Sluuspoort

Geplaatst op: 13 mei 2024

Ze zijn bekend in binnen- en buitenland en staan bekend om hun speciale, unieke manier van poppentheater. Theater van de Droom komt vrijdag 24 mei naar Sluuspoort in Zwartsluis. Dit theater is een initiatief van Jeroen en Laura Boerwinkel en staat in binnen- en buitenland bekend om de unieke manier waarop zij poppen-, masker- en figurentheater op het toneel brengen. De voorstelling in Sluuspoort maakt deel uit van een programma dat geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen en om 19.30 uur begint. Sluuspoort is open vanaf 19.00 uur. De entreeprijs is 8 euro, kinderen tot 13 jaar betalen 6 euro. Bij deze entreeprijs is een drankje inbegrepen.

De voorstelling die 24 mei in Sluuspoort te zien is, heeft als titel Symbiose. Het belooft een unieke ervaring  voor het oog en de geest te worden. Het decor is speciaal ontworpen voor de voorstelling en bestaat uit een parade van poppen, figuren en maskers die elkaar opvolgen als een aaneenschakeling van beelden in beweging. Elke scène heeft een eigen titel, zoals Mimograaf, Oom Boek, Spin, Animus en Anima, en Oerspiegel. Deze voorstelling neemt de toeschouwer mee in de magische wereld van het Theater van de Droom! De voorstelling is geschikt voor jong en oud.

Met meer dan 35 jaar ervaring in het theatervak, brengt Jeroen Boerwinkel een verfijnde vorm van poppen-, masker- en figurentheater, waarvan de opzet en ontwerp geheel uit eigen ideeën is ontstaan. Samen met zijn vrouw Laura, die al 15 jaar met hem op het podium staat, creëert hij een betoverende wereld waarin de fantasie van de toeschouwer de vrijheid krijgt om te interpreteren wat er wordt gepresenteerd. Het betekent je vooral een uurtje in een andere wereld wanen, een wereld waarin je kunt wegdromen.

Voor meer informatie: www.beleefzwartsluis.nl/agenda

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice