22 juni 2024 Gebruikers online: 36
Agenda
Active creations

Beltiger koor ‘Looft den Heere’ zingt in de Schans

Geplaatst op: 15 mei 2024

foto: Jan van Kleef

Het Christelijk Gemengd Zangkoor ’Looft den Heere’ uit Belt Schutsloot heeft woensdagavond 14 mei een mooi optreden gegeven in De Schans te Zwartsluis. Het was de eerste keer voor het koor in het Woonzorgcentrum. Het gemende zangkoor telt ongeveer dertig leden en staat onder leiding van dirigent Cor Ploeg. Hij zorgde ook voor mooie pianobegeleiding. Er waren bundels van Johannes de Heer meegenomen, zodat de aanwezigen zelf konden meezingen of een verzoeknummer opgeven. Hiervan werd volop gebruik gemaakt. Koor en samenzang zorgden voor een fijne en mooie muziekavond die om negen uur werd afgesloten met een woord van dank door stichtingsvoorzitter Barend Vinke.

De eerstvolgende muzikale avond in het Woonzorgcentrum is op dinsdagavond 21 mei aanstaande. Dan komt het piratenkoor Storm en Averij uit Muggenbeet. De aanvang is half acht en iedereen is van harte welkom. De koffie of thee staat klaar.

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice