22 juni 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Mamacafé in teken van slapen

Geplaatst op: 15 mei 2024

(Ingezonden) Op 22 mei staat het mamacafé in het teken van slapen. Slapen is een luxe, zo voelt het vaak wanneer je eenmaal ouder(s) bent geworden. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn!

Tijdens haar werk als pedagogisch coach in de kinderopvang kreeg Carlijn veel vragen van ouders over het thema slaap. Wist je dat maar liefst 1 op de 2 kinderen van 0 tot 4 jaar een lastige periode rondom het slapen ervaart? Je bent als ouder dus zeker niet de enige die (soms) zoekende is op dit gebied! Voor haar reden genoeg om zich te verdiepen in kinderslaap en daarom is ze de opleiding tot kinderslaapcoach gaan volgen. Een opleiding die, liefdevol en zonder tranen, meer slaap kan brengen bij de kleintjes. En al het moois wat  ze heeft mogen leren wil ze heel graag overbrengen naar jullie als ouder, gewoon omdat het zo fijn is om te weten hoe het werkt bij. Samen met je ouderinstinct is informatie toch wat je op weg helpt!

Carlijn van Droomslaap heeft de opleiding pedagogiek, de opleiding tot slaapcoach en ruime werkervaring mogen opdoen zodat ze helemaal klaar is op ouders van baby’s, dreumesen en peuters te ondersteunen in de wereld van slaap.

Wil je meer weten over slapen of over Droomslaap? Kijk dan op haar website (www.droomslaap.nl) of op insta (@droomslaap). En natuurlijk welkom (met kinderen) in de Sluuspoort om 10 uur voor koffie en thee voor een inspirerende ochtend!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice