23 mei 2022 Gebruikers online: 50
Agenda
Active creations

Pegasus strijdt in Leeuwarden voor promotie

Geplaatst op: 3 mei 2017

De heren van Pegasus 1 kunnen zaterdag in Leeuwarden promotie afdwingen en daarmee een topseizoen verder glans geven. Door hun verdiende tweede plaats in de 1e klasse mogen de heren aantreden tegen vier opponenten die strijden voor promotie of tegen degradatie.

De wedstrijden worden vanaf 10.30 in Leeuwarden gespeeld, en de Sluzigers spelen om 12.30 hun eerste partij tegen Covos. Dit team is en combi verenging van verschillende Friese plaatsen en strijd om degradatie te voorkomen. Naast Covos spelen ook Csv Zwolle, HeVoc Heerenveen, Vc058 uit Leeuwarden hun wedstrijden in de poule. De nummers 1 en 2 spelen volgend jaar Promotieklasse Regio Noord.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice