17 april 2021 Gebruikers online: 11
Agenda
Active creations

Drukke dagen op de Arembergschool

Geplaatst op: 7 april 2019

Afgelopen dinsdag 2 april was het de beurt aan groep 6b van de Aremberg School om hun voorstelling te doen voor publiek. ‘s ochtends voor hun medeleerlingen en ‘s avonds voor hun familie. De weken eraan voorafgaand was er druk geoefend door alle leerlingen en dat was te merken. De voorstelling had een mooi thema “Koop nu snel je bestie!”

Als een aantal kinderen het zat zijn dat ze telkens worden uitgelachen of niet eerlijk worden behandeld door hun vrienden gaan ze eens kijken in die nieuwe winkel. Een BFF-shop. Je kunt toch niet je vrienden kopen?

De kinderen uit groep 6b hebben zelf geholpen om dit toneelstuk te kiezen en hebben zich direct met veel energie op het stukje gestort. Liedjes werden luidkeels meegezongen en ieder kind had een stukje tekst die ze vlot kenden. We zijn allemaal erg trots op wat er is neergezet en vonden het heel leuk!

Donderdagmorgen was het verkeersexamen voor groep 7.

Alle leerlingen van groep 7 begonnen ’s morgens eerst aan de theoretische toets. Rond een uur of 10.00 begon het praktijk examen. Nieuw dit jaar was de inzet van onze BOM leerlingen. Zij hielpen mee bij de controlepunten. Voor de kinderen van groep 7 was het spannend of ze geslaagd waren. Uiteindelijk zijn alle kinderen uit groep 7 geslaagd!! Zij  kunnen nu allemaal veilig de weg op. Daar kunnen ze trots op zijn.

Eline Meijerink had het zo goed gedaan dat zij met 0 fouten voor de theorie en de praktijk een topscore heeft behaald. Daarmee verdiende zij een mooie fietscomputer. “Dankzij alle ouderhulp en de inzet van de BOM leerlingen is het fietsexamen goed verlopen. Iedereen ontzettend bedankt voor alle hulp”, aldus de school.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice