1 maart 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Noodweer trekt over Zwartsluis

Geplaatst op: 4 juni 2019

Foto's ingezonden en Henk Kuik

Zwartsluis kreeg dinsdagavond de volle laag van het noodweer. Onder meer bij het Texaco-benzinestation vielen bomen op de weg en die raakten twee auto’s. Vier inzittenden werden door ambulancepersooneel onderzocht, waarna een persoon met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Ook aan de Arembergerstraat en de Berkenlaan gingen bomen tegen de vlakte. Overal in het dorp zijn herinneringen te zien aan het overtrekkende noodweer. In Genemuiden viel een boom tegen een woning aan. Daarbij vielen geen gewonden. Campinggasten van De Oldenhof tussen Sint Jansklooster en Vollenhove beleefden ook bange momenten. Ze moesten de nacht doorbrengen in het hoofdgebouw.

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice