29 mei 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

De Parel laat De Schans weer stralen

Geplaatst op: 22 mei 2020

Foto's Jan van Kleef

Het is geen echt nieuws meer, dat het draaiorgel De Parel uit Meppel nu al enkele keren naar Woonzorgcentrum De Schans is gekomen voor een gezellig muzikaal optreden. Vrijdagmiddag was De Parel opnieuw aanwezig. Het is een van de weinige mogelijkheden om ‘een zonnetje onder de mensen’ te brengen, dit ondanks de dreigende wolkenlucht deze middag.

Het is door de coronacrisis nog steeds niet mogelijk, dat bewoners bezoek mogen ontvangen. Een middagje met draaiorgelmuziek van achter de ramen of vanaf het balkon of tuin is dan een leuke afwisseling. Een eerstvolgend optreden van het historische draaiorgel gaat wat langer duren en is op woensdagmiddag 5 augustus.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice