21 mei 2024 Gebruikers online: 13
Agenda
Active creations

Geen nieuwe sterfgevallen of besmettingen

Geplaatst op: 8 juni 2020

Na de twee besmettingen en twee sterfgevallen in Genemuiden van vorige week, had burgemeester Bilder maandagavond beter nieuws bij ZwartewaterFM. Sinds vorige week zijn er geen nieuwe besmettingen vastgesteld. Ook zijn geen zieken meer gestorven.

Het ‘gewone’ leven krijgt ook langzamerhand meer gestalte. Zo mag Bilder binnenkort alsnog de koninklijke onderscheidingen uitreiken. Dat gaat op 2 en 3 juli gebeuren. De burgemeester komt thuis langs of ontvangt de gedecoreerden op het stadhuis. “Ik mag daarbij de onderscheiding niet opspelden, omdat ik dan te dichtbij kom. Ik moet de doos aanreiken”, aldus Bilder. Die begint ook weer beperkt met het bezoeken van echtparen die een jubileum te vieren hebben.

De burgemeester is zeer te spreken over hoe de horeca in Zwartewaterland zich opstelt. De ondernemers volgen ‘netjes de regels’, aldus Bilder. “Wel jammer dat nu de terrassen open mogen, het weer minder is. Ik hoop op zonnige dagen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice