16 april 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Nieuwe camping aan de Kamperzeedijk

Geplaatst op: 8 juni 2020

Zwartewaterland is een camping rijker. Aan de Pieperweg gaat binnenkort FarmCamp De Oostermaat open. Eigenaren Rindert en Gerdien namen twee jaar de boerderij van de familie Selles over. Naast de zorg voor 110 koeien en vijftig stuks jongvee hebben ze nu ook plaats voor kampeerders. Die logeren in prachtige luxueuze tenten. Ondanks de huidige tijd lijkt de tijd rijp voor een camping in de Pieperpolder. De boekingen stromen namelijk binnen. Het is al de tweede camping rondom Genemuiden die de ’tentzeilen’ opent. Onlangs ging aan De Noorde ook een camping open. Pieter Polman bezocht maandagavond De Oostermaat en sprak met de initiatiefnemers.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice