6 december 2023 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Voetbal in de regio

Geplaatst op: 10 oktober 2020

Olympia ’28 heeft het eerste punt van de competitie binnen: op eigen veld redde Beltiger Jeffrey van den Belt in de slotfase zijn ploeg. Hij schoot tegen BAS de 1-1 binnen. Sportclub Genemuiden won voor het eerst dit seizoen een uitwedstrijd. Sijmon Eenkhoorn zette zijn ploeg tegen NSC Nijkerk al snel op 0-1 en dat bleek ook de eindstand.

In de 3e divisie verloor Staphorst op eigen veld met 1-3 van FC Lisse. VHK, met Yaniek Elken in de gelederen, won thuis met 2-1 van WVV en blijft bovenin meedraaien. Jarrisch Keizer staat met zijn FC Meppel bovenaan in de tweede klasse. Hij boekte zaterdag een overwinning in de topper tegen Achilles. De Meppelers hebben twaalf uit vier.

DESZ verloor met 3-5 van Flevo Boys en SV Belt Schutsloot speelde niet omdat het veld was afgekeurd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice