16 april 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Dienstregeling Connexion 20 en 27 maart op de schop

Geplaatst op: 12 maart 2021

Op 20 maart en 27 maart zijn er werkzaamheden in Zwartsluis. Het aanbrengen van een deklaag heeft gevolgen voor de buslijnen die in Zwartsluis rijden.

Op 20 maart zijn er werkzaamheden aan de N334 Zwartsluis – Blauwe Hand. Hierdoor rijdt lijn 70 Zwartsluis – Steenwijk v.v. een afwijkende route tussen Zwartsluis en Blauwe Hand. De halten Zwartsluis De Schans tot en met Belt-Schutsloot Strandje vervallen dan. Enige vertraging is mogelijk.

Zaterdag 27 maart Op 27 maart zijn er werkzaamheden aan de N331 Hasselt – Zwartsluis – Vollenhove. Lijn 71 Zwolle – Zwartsluis – Emmeloord v.v. rijdt dan vanaf Hasselt via de veerpont Genemuiden naar de halte Zwartsluis De Noorde en vandaar via de normale route naar Emmeloord v.v. De halten Hasselt Stadsweg tot en met Zwartsluis Westeinde-Rotonde komen dan te vervallen. Er rijdt een pendelbus van Zwartsluis Busstation naar Zwartsluis De Noorde v.v.

Bij halte Zwartsluis De Noorde is er dan aansluiting op lijn 71 van/naar Zwolle en op lijn 71 van/naar Emmeloord. Tevens rijden er enkele ritten van Zwartsluis busstation rechtstreeks naar Vollenhove-Emmeloord v.v. Deze stoppen tussen Zwartsluis en Vollenhove v.v. niet op tussengelegen halten. In de bijlage de dienstregeling van lijn 71 op 27 maart en van de pendelbus Zwartsluis Busstation – Zwartsluis De Noorde v.v

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice