16 juni 2021 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Actie ‘Vakantiegeld Samen Delen’ nog enkele dagen gaande

Geplaatst op: 8 juni 2021

Al tientallen Sluzigers doen mee aan de actie ‘Vakantiegeld Samen Delen’. De actie van de gezamenlijke kerken is er op gericht om mensen die minder te besteden hebben, een steuntje in de rug te geven.

Jan Timmerman vertelt: “Met deze actie willen ze stilstaan bij de realiteit van armoede in de eigen buurt én concreet iets voor elkaar betekenen. In mei hebben veel mensen vakantiegeld ontvangen. Wat is er mooier om daarvan te delen met mensen die weinig of niets hebben? Inmiddels loopt de actie en zowel het aantal aanvragen als ook het aantal bijdrages groeit gestaag.”

De actie loopt nog tot 11 juni. Tot die tijd kunnen mensen een gift overmaken op IBAN NL60 RABO 0373 7111 66 t.n.v. Diaconie Gereformeerde kerk Zwartsluis o.v.v. Vakantiegeld Samen Delen. “Iedere bijdrage is welkom! Uw gift is aftrekbaar voor de belasting”, vult Timmerman aan.

Bij het Reclameblad van 11 mei is een folder met meer informatie over deze actie bezorgd. Daarin wordt ook aangegeven wanneer men voor een bijdrage in aanmerking komt. “Schroom niet om u aan te melden (of wellicht kent u mensen in uw omgeving die hiervoor in aanmerking komen! Ook hier geldt dat 11 juni de sluitingsdatum is. Mocht u vragen hebben over deze actie dan kunt u een mail sturen naar info@deopenpoortzwartsluis.nl of contact opnemen via 06-51198008″, besluiten de initiatiefnemers.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice