22 juni 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

Gemeenteraad wil door met burgemeester Bilder

Geplaatst op: 22 september 2022

Burgemeester Eddy Bilder (foto: Wilbert Bijzitter)

Burgemeester Eddy Bilder mag ook de komende zes jaar in Zwartewaterland blijven. Eerder gaf hij zelf al aan graag zijn ambtsperiode te verlengen. Donderdagavond beveelde de gemeenteraad opnieuw Bilder aan voor een nieuwe termijn.

De afgelopen periode hebben de fractievoorzitters van alle politieke partijen in de gemeente gesprekken gevoerd over onder andere het functioneren van Bilder. Het voorstel om ook de komende jaren door te gaan met burgemeester Bilder werd dan ook aangenomen. Onverwacht kwam dat niet, de 57-jarige burgervader heeft een goede reputatie onder de bevolking.

Ondanks dat iedereen vandaag de dag wat aan te merken heeft op politici, blijft Bilder een geliefd bestuurder. Op Facebook waren de reacties van inwoners de afgelopen week in ieder geval al positief. “Mooi houden die man. Geweldige burgemeester”, reageerde Joke Veldman. “Plichtsgetrouw persoon”, merkt Frans van Dijk op. Harold van de Velde doet er een schepje bovenop. “Eddy for president”, luidt het advies van de Sluziger.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Aquaservice