21 mei 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Barend Vinke benoemd tot erelid van Ondernemerskring

Geplaatst op: 23 september 2022

Barend Vinke is donderdag benoemd tot erelid van de Ondernemerskring Zwartsluis. Hij heeft geruime tijd in het bestuur gezeten en is al decennia betrokken bij de club.

Uit handen van bestuursleden van Michel van Dijk en Harmen Sikkema ontving Vinke een bos bloemen. Het erelid merkte op dat er in al die jaren veel veranderd is. “Vroeger werd de hele contributie besteed aan het nieuwjaarsdiner, dat is nu wel anders”, vertelde Barend. De voormalige directeur van aannemersbedrijf Vinke wist verder te vertellen dat het familiebedrijf al sinds 1956 betrokken is bij de toenmalige industriekring.

Na het benoemen van dit erelid werd per open bus koers gezet richting Vollenhove. Daar gaf Derk Bonsink een kijkje in de keuken van Bonsink Yacht Painters. Dat bedrijf groeide de afgelopen 40 jaar van één naar ongeveer 300 werknemers. De leden van de OK keken hun ogen uit en bezochten daarnaast ook de bedrijfslocatie van Bonsink aan de Kranerweerd. De bijeenkomst werd afgesloten met een etentje in ’t Kraantje.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice