25 juli 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Hoofdveld SVBS ’77 heeft LED verlichting

Geplaatst op: 31 oktober 2022

Het hoofdveld van SVBS ‘77 is vanaf heden verlicht als het ’s avonds vroeg donker is. Afgelopen week zijn er lichtmasten met LED verlichting geplaatst door elektrotechnisch installatiebedrijf OVI uit Enschede.

Sinds jaar en dag wordt het enige verlichte trainingsveld op sportpark ’t Hooge Laand intensief gebruikt door de verschillende voetbalteams. In de loop van het seizoen werd de kwaliteit van het trainingsveld afgelopen jaren met de week slechter. Met als gevolg dat er in het voorjaar vaak blessures ontstonden. Door dat er nu ook op het hoofdveld getraind kan worden, hopen de Beltigers dit soort problemen te voorkomen. Het trainingsveld kan nu ontlast worden, door gedeeltelijk op het verlichte hoofdveld te trainen. De vereniging uit Belt-Schutsloot verwacht nu de kwaliteit van beide grasvelden op een goed nivo te houden en kan nu ook af en toe een wedstrijd spelen als het buiten vroeg donker is.

De realisatie van de verlichting is tot stand gekomen door een samenwerking van SVBS’77, Gemeente Steenwijkerland en ‘Samen voor elkaar’, een initiatief van de provincie Overijssel. Maar belangrijker nog: vooral ook door mensen die SVBS’ 77 een warm hart toe dragen. Alle graafwerkzaamheden, bekabeling en andere terreinwerkzaamheden zijn door deze vrijwilligers gerealiseerd. De Beltigers laten in deze wederom zien, waar een klein dorp groot in kan zijn.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice