21 mei 2024 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Organisatie blij met 468 deelnemers wandelvierdaagse

Geplaatst op: 22 mei 2023

Fotoserie: Henk Kuik

468 deelnemers zijn vanavond gestart voor de wandelvierdaagse, volgens Yvonne Kisjes, de mede-organisator van het evenement. De komende dagen lopen de sportieve Sluzigers iedere avond een route van 5 of 10 kilometer.

Tijdens de eerste etappe van de vierdaagse maakten deelnemers op de 5 kilometer-route een pitstop bij de boerderij van de familie Kronenberg. Daar werden ze hartelijk ontvangen en getrakteerd op een smakelijke verrassing: kaas. De wandelaars konden genieten van verschillende soorten kaas die ter beschikking waren gesteld door de zuivelfabriek in Rouveen.

Dinsdag om 18:00 uur gaan de deelnemers weer van start vanaf sportpark Cingellanden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice