30 mei 2023 Gebruikers online: 32
Agenda
Active creations

Vrouw gedrogeerd tijdens Nacht van Zwartsluis

Geplaatst op: 22 mei 2023

In ieder geval één jonge vrouw is tijdens de nacht van Zwartsluis gedrogeerd. Haar pasjeshouder is op dat moment gestolen.

In ieder geval een vrouw uit Zwartsluis en een vrouw uit Staphorst kregen wat in hun drankje gegooid. Het slachtoffer uit Staphorst heeft haar consumptie weggegooid maar de horeca-bezoekster uit Zwartsluis werd onwel. Bij de huisartsenpost is geconstateerd dat iemand drugs in haar drankje heeft gegooid. Er wordt aangifte gedaan. Naast deze twee gevallen zijn bij de politie (nog) geen andere aangiftes of meldingen binnengekomen van drogeren in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Drogeren is het geven van een drug of medicijn aan iemand, zonder dat die ander dat weet of wil. Meestal doet iemand dan stiekem een drug of een medicijn in het drankje van het slachtoffer. Iemand drogeren is een misdrijf en valt volgens de wet onder (zware) mishandeling.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice