25 juli 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Clubkampioenen LTV bekend

Geplaatst op: 23 oktober 2023

Van 4 tot en met 11 oktober vonden de clubkampioenschappen plaats bij LTV-Zwartlsuis.  In 4 categorieën werden wedstrijden gespeeld. De weersomstandigheden waren perfect. Een lekkere temperatuur om te spelen en op het terras was het goed toeven.

In de categorie heren enkel waren er dit jaar maar liefst 8 deelnemers en werden partijen op het scherpst van de snede gespeeld. Jeroen Scheffer mag zich dit jaar uitroepen als beste van de club in deze categorie.

In de categorie Dames Enkel is Miranda van Es clubkampioene geworden. In de categorie Dames Dubbel waren Mari-Jose Ellen en Miranda van Es de beste combinatie. In de categorie Heren Dubbel speelden Daan Eggink en Jan Wiegers het meest constant. Helaas waren er niet genoeg aanmeldingen voor de categorie gemengd dubbel.

De sfeer was gemoedelijk en sportief. Al met al een heel geslaagd toernooi.

Najaarscompetitie

Ook de najaarscompetitie zit erop. LTV had 2 teams die uitkwamen in deze competitie. Mixteam Zwartsluis 1 eindigde op een mooie 2de plaatst en het damesteam werd 3de in hun poule.

Een welverdiende eerste plek is er voor Mixteam Zwartsluis 2. Op een spannend laatste speelavond werd gelijkgespeeld tegen directe concurrent uit Stadshagen. Uiteindelijk werd Zwatsluis 2 kampioen omdat ze in de competitie meer games hebben gewonnen. Paulien Weebers-Scheffer, Marike Dijkstra, Andrea van Dijk, Jeroen Scheffer, Gert van der Stouwe en Jan Wiegers van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice