18 mei 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Verkoop van het boek ‘De Laatste Eer’ van start

Geplaatst op: 23 oktober 2023

(Ingezonden) Nu het stof van de eerste aankondiging voor het boek “De Laatste Eer” en de daaraan gekoppelde ledenwerfactie is gedaald zijn we klaar voor de volgende fase: de verkoop.

Deze start ruim een week eerder dan was aangekondigd. Dit heeft alles te maken met het moment waarop het eerste boek aan burgemeester Bilder en aan Riek van der Woude werd overhandigd. Hiervoor was geen gelegenheid in de laatste week van oktober.

Ieder lid van de Historische Vereniging Zwartsluis heeft afgelopen weekend een exemplaar ontvangen en de reacties stromen letterlijk binnen. Hieronder een kleine greep uit mail- en facebookberichten.

“Ik ben geen lezer, maar dit is zo mooi, ik neem hem mee op vakantie en koop er nog één als inkijkexemplaar voor in de kroeg.”  Thijs van café “De Sluus”.

“Gisteren ontvangen en, eerlijk gezegd, in één keer uitgelezen. Een prachtig interessant en ontroerend boek”. Marten Terwal uit Huizen.

“Boek vandaag ontvangen en ik weet het nu al, ik ga het met plezier lezen en zal reclame maken op onze Facebookpagina.” Korrie Korevaart, Bureau Terebinth, Leiden

“Het geheel ziet er bijzonder professioneel uit, zal ongetwijfeld bij iedereen in de smaak vallen.” Henk Kobes, Wierden

“Een eerste, echte ‘basic’ reactie op je boek terwijl ik nog geen letter heb gelezen: prachtig, waardevol en wat een fantastische vormgeving.” Anja Bos, Zwartsluis.

Voor wat betreft de algemeen gewaardeerde vormgeving gaat alle eer uit naar Rudi Dekker, grafische vormgeving in Zwartsluis. We hebben beiden een bijzonder plezierige samenwerking achter de rug en hopen dit voor de toekomst voort te zetten binnen de redactie van de Sluziger Kroniek. Deze wordt driemaal per jaar naar de leden verzonden.

De start van de ledenwerfactie heeft inmiddels al 28 nieuwe leden opgeleverd en ook zij hebben het boek gratis thuis ontvangen.

Wie zich nu aanmeldt als lid van de Historische Vereniging Zwartsluis ontvangt het boek binnen enkele dagen thuis. Deze actie duurt tot 31-12-2023.

Het boek ligt te koop bij DA Drogisterij Kiers, Koos Slurink Watersport (op maandag gesloten) en in Bezoekerscentrum Sluuspoort. De prijs bedraagt € 15,00 en de opbrengst komt geheel ten goede aan de Historische Vereniging.

Uit de reacties is wel gebleken dat het boek niet alleen waardevol is voor Sluzigers. Veel informatie en verhalen zijn algemeen. Bestellen kan via de Historische Vereniging middels email: info@historiezwartsluis.nl

Binnen Zwartsluis kan het boek gratis thuis bezorgd worden en voor verzending per post wordt € 5,00 porto in rekening gebracht.

Namens het bestuur van de Historische Vereniging Zwartsluis wens ik ieder veel lees- en kijkplezier.

Herman Slurink

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice