22 juni 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Podiumplaatsen voor ZvZ bij Sprintwedstrijd Steenwijk

Geplaatst op: 24 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 14 oktober was de ZVZ met 7 zwemmers vertegenwoordigd op de Nationale Sprintwedstrijd in Steenwijk. Elke zwemmer moest 4 slagen zwemmen en deze tijden werden bij elkaar op geteld: 50 meter vrije slag, 50 meter schoolslag, 50 meter vlinderslag én 50 meter rugslag.

Voor Rosa Visscher en Charlotte Smelt waren helaas geen PR’s en prijzen weggelegd, maar Cas Kleinpenning wist op de schoolslag én vrije slag zijn oude tijden wel aan te scherpen; daar was hij wel trots op.

Rick Smelt wist ook 2 PR’s te zwemmen op de vrije- en rugslag. In het eindklassement behaalde hij brons en mocht dus aan het eind van de wedstrijd op het podium staan. Ook Arthur Alberts ontving brons op het podium bij het eindklassement. Hij was trouwens helemaal in topvorm, want op alle 4 slagen wist hij zijn oude tijden aan te scherpen met een persoonlijk record! Voor hem een superdag.

Isis den Brok ging ook als een speer. Zij zwom 3 nieuwe PR’s en ontving een zilveren bokaal in het eindklassement op het podium! Tot slot wist Emmelien Smelt 1ste te worden op het eindklassement bij de Jeugd en ontving dus de gouden bokaal. Tevens behoorde Emmelien tot de 6 snelste borstcrawlzwemsters en moest zij in de finale nogmaals strijden voor de titel van Sprintkoningin, waar zelfs serieuze geldbedragen mee behaald konden worden. In deze spannende finale waarbij de verschillen echt miniem waren, mocht ze de derde prijs in ontvangst nemen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice