18 mei 2024 Gebruikers online: 37
Agenda
Active creations

Sportspeeltuin in het teken van sinterklaas

Geplaatst op: 2 december 2023

(Ingezonden) Afgelopen week kwamen er allemaal jonge Pieten bijeen om te trainen. Ze oefenden met schoorsteenklimmen, pakketjes gooien, boom slingeren en balanceren. Zo worden ze klaargestoomd voor de wilde wereld van pakketjes rondbrengen in deze drukken Sinterklaastijd.

De Pieten worden tijdens deze trainingen op hun eigen niveau en naar leeftijd uitgedaagd. De sportspeeltuin zet zich in om kinderen tussen de leeftijd van 3-8 jaar motorisch uit te dagen en te ontwikkelen. Denk aan het trainen van spieren door oefeningen met eigen lichaamsgewicht, conditietraining door spelvormen met rennen en springen, maar vooral om de motoriek van je kind te ontwikkelen.

Kruipen, klimmen, glijden, balanceren, rennen, springen, rollen maar ook angsten overwinnen en gevaren inschatten. In de huidige tijd waar kinderen veel achter beeldschermen zitten, missen ze de ontwikkeling die we vroeger op de veldjes, bossen, rietvelden en speeltuinen opdeden.

De sportspeeltuin is de perfecte vooropleiding voor uw kind om fit en voorbereid de sportwereld in te gaan, zo is er minder kans op blessures door hun motorische ontwikkeling. Ook veld en balsporten komen aan bod tijdens de lessen, hierin creëren we een open beeld van elke sport en kan ieder kind zelf de keuze maken waar ze in verder gaan.

Sportspeeltuin: woensdag 16.30 – 17.30, leeftijd: 3-8 jaar

Contactpersoon: Albert Dijkstra, appiedijkstra@hotmail.com / 06-43055316

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice