22 juni 2024 Gebruikers online: 32
Agenda
Active creations

Mooie resultaten tijdens 8-kamp voor ZVZ

Geplaatst op: 18 maart 2024

(Ingezonden) Afgelopen zaterdag 16 maart was ZVZ met 14 zwemmers aanwezig bij deel 6 van het 8-kamp in Emmeloord. Om 16.00 uur ging de 1e rubriek van start en dat was de estafette 4x 50m schoolslag. Rosa, Ruben, Cas en Rosalina waren hierop ingedeeld en hebben alles gegeven, ze behaalden een mooie 2e plaats, chapeau!

Bij de individuele rubrieken hadden Klaas Lok en Tiemen Meekhof hun debuut. Zij zwommen de 25m schoolslag en 25 rugslag. Van te voren was er wel iets spanning, maar ze hebben tijdens de training goed geoefend en dat resulteerde in mooie tijden en 2 keer een 5e plaats voor Klaas. Voor Tiemen 2 keer een 2e plaats in de rubriek Minior 1. Laurentyn mocht ook uitkomen op deze afstanden, en is net als Klaas een Minior 2, en scherpte op de schoolslag met ruim 2 seconden zijn tijd aan en werd beide keren 2e.

Sofie en Vayèn hebben een PR gezwommen op de 50m schoolslag. Sofie behaalde in de rubriek met 20 zwemmers een 6e plaats en Vayèn een 2e plaats. Ook op de 50m rugslag zwommen ze een PR en Sofie werd 9e en Vayèn 2e. Ilse kwam uit op de 100m schoolslag en behaalde een mooie 6e plaats en op de 50m rugslag behaalde ze een PR en werd 4e. Tess kwam voor het eerst uit op de 100m schoolslag en zette een nette tijd neer. Op de 50m rugslag zwom ze een PR. Ryan en Brian kwamen uit op de 50m schoolslag en 50m rugslag, Brian zwom een PR van 6 seconden op de schoolslag en werd 8e. Ryan haalde een PR van 3 seconden op de rugslag en werd knap 3e.

In de rubriek junioren 3 e.j. kwamen Rosalina en Isis aan de start op de 100m schoolslag. Isis had een PR van 6 seconden en werd 9e en Rosalina verbeterde ook haar tijd en werd 7e. Op de 50m rugslag behaalden ze allebei een PR en kwamen helaas net niet op het podium, Isis werd 4e en Rosalina 5e. Rosa start in de rubriek Junioren 4 en Jeugd 1 en wist haar snelle tijd op de 50m rugslag nog verder aan te scherpen en behaalde hiermee de 1e plaats. Ruben werd op de 100m schoolslag en 50m rugslag 8e in de rubriek junioren 2 e.j. Bij Jeugd 1 en 2 kwam Cas uit op dezelfde afstanden en mocht 2 keer de zilveren medaille meenemen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice