22 juni 2024 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Stappester Diekzangers zorgen voor gezelligheid in De Schans

Geplaatst op: 16 april 2024

De bewoners van Woonzorgcentrum De Schans en de aanleunwoningen hebben maandagavond 15 april een gezellige muziekavond gehad. In de grote zaal zorgden De Stappester Diekzangers voor een optreden met een repertoire bestaande uit bekende Hollandse liederen.

In het welkomstwoord wees voorzitter Barend Vinke op de vele flyers aan de wand. Hierop hebben de bewoners hun wensen geschreven voor de nieuwe tuin, zoals een jacuzzi en boomhut met slingerapen.

In de goed gevulde zaal mochten vervolgens De Stappester Diekzangers hun zangkwaliteiten laten horen. Het is een gemengd koor. Dit om voldoende leden te houden om zo voor verzorgingstehuizen een mooie en gezellige avond te kunnen blijven aanbieden. De bewoners genoten met volle teugen. Het koor staat onder leiding van dirigent Bé Veen met muzikale begeleiding op keyboard van Marie Veen. Met veel liederen kon worden meegezongen.

De eerstvolgende activiteit is op woensdagavond 1 mei aanstaande. Dan komt het bekende orkest Las Paljas uit Zwolle naar De Schans. Aanvang 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice